Centric

Talloze organisaties rekenen iedere dag weer op onze technologische oplossingen, hoogwaardige IT-diensten en gekwalificeerde professionals. Dat maakt ons trots! We doen er dan ook alles aan om het vertrouwen van onze klanten keer op keer waar te maken. Door onze kennis van IT te koppelen aan jarenlange ervaring met branchespecifieke processen in de overheid, supply chain en financiële sector onderscheiden we ons van andere organisaties.

Alles wat we doen past binnen vier pijlers: Processen optimaliseren, IT-outsourcing en beheer, Business process outsourcing en Staffing. Samen met onze klanten ontwikkelen we werkende oplossingen die bijdragen aan het behalen van hun doelstellingen. Want hun succes is ons succes.

Onze werkwijze

  • Connect: Bij Centric verbinden we professionals, partners en klanten.
  • Engage: Zo kunnen zij hun talenten, kennis en ideeën met elkaar delen.
  • Succeed: Deze samenwerking resulteert in vernieuwende, pragmatische oplossingen die bijdragen aan de doelen van onze klanten en medewerkers.

Vanuit Centric zijn we groot voorstander van het werken met open standaarden. Namens onze klanten zijn we dan ook graag vertegenwoordigd in de werkgroep die het inkoop– en factuurproces binnen Nederland verder wil optimalieren met behulp van standaarden zoals de NLCIUS.

Voor meer informatie bezoek: www.centric.eu