Voor wie

Het STPE is er voor elk bedrijf dat diensten en producten aanbiedt om elektronisch factureren mogelijk te maken bijv. leveranciers van financiële en administratieve software, ‘Billing Service Providers’. Maar ook bedrijven die e-facturen versturen of sectorvertegenwoordigers / brancheverenigingen.

Lid worden

STPE heeft invloed op de nationale e-facturatie documenten en levert ook input voor de Europese documenten en ontwikkelingen via de stuurgroep en werkgroepen. Wil je ook bijdragen, stuur een e-mail naar inschrijven@stpe.nl waarin je ons laat weten op welke vlakken je wilt en kunt bijdragen. Voor de werkgroepen is noodzakelijk om inhoudelijke expertise te hebben. Wij nemen dan contact met je op. De deelname is kosteloos.

Onze community

Je kunt het STPE ook volgen op LinkedIn.

Overzicht leden

apro basware calvi centric Easy Systems edsn enable energiemissie econnect exact floricode forum Fred van Blommestein (Flowcanto) ketenstandaard kpn Logius MinBZK Ministerie_van_Infrastructuur_en_Waterstaat_Logo Ministerie_van_Sociale_Zaken_en_Werkgelegenheid_Logo moneybird-logo-full-blue NPa opengeo politie Peter Potgieser setu storecove kinetix tno-innovation-for-life trade_interop UBL-Technical-Committe vismalogo